Ydelser

Specialpædagogisk vejledning i hjemmet

Formålet med den specialpædagogiske vejledning er at støtte og kvalificere forældrene i en forståelse af barnets/den unges sociale, følelsesmæssige og/eller børnepsykiatriske vanskeligheder...

Familiebehandling i hjemmet

Formålet med familiebehandlingen er at styrke og kvalificere forældrenes kompetencer til at kunne aflæse barnets signaler, forstå barnets adfærd og imødekomme barnets behov.

Kontaktperson for unge

Formålet med kontaktfunktionen er at støtte den unge til selvstændig udvikling i overgangen til voksenlivet, via samtaler og praktisk støtte.

Supervision til plejeforældre

Formålet med individuel supervision er at skabe et fagligt rum, hvor plejeforældrene gennem øget bevidsthed forholder sig til problemer og dilemmaer i hverdagen...

Støttet og overvåget samvær

Formålet ved både overvåget og støttet samvær er at støtte forældre og barn/ børn i samværet. Vi har fokus på at skabe de bedste rammer, for at både barn/børn og forældre kan føle sig trygge.

Børnefaglig undersøgelse (§50 undersøgelse)

Specialpædagogisk Centrum udarbejder § 50 undersøgelser for kommunerne, når der ud fra en socialfaglig vurdering er skabt berettiget grundlag for en sådan undersøgelse.

Samtaleforløb for børn og unge

cupidatat skateboard dolor brunch food truck quinoaew nesciunt laborum eiusmod brunch 3 wolf moon tempor, sunt aliqua puta bird on faucibus dolor origin coffee.

Tryghedscirklen (COS-P )

’Tryghedscirklen’ er et interventionsprogram der sætter fokus på at hjælpe forældre til at skabe trygge udviklingsrammer...