Forrige:

Næste:

Navn:

Støttet og overvåget samvær

Billede:

/portals/0/Images/ydelser/y5/y5b1.jpg

Billede:

/portals/0/Images/ydelser/y5/y5b2.jpg

Info:

Formålet ved både overvåget og støttet samvær er at støtte forældre og barn/ børn i samværet. Vi har fokus på at skabe de bedste rammer, for at både barn/børn og forældre kan føle sig trygge. Dette med henblik på at sikre at relationen mellem dem bliver bevaret og forbedret.

Ved overvåget samvær vil der være fokus på, om forældrene er i stand til at gennemføre samværet. Viser samværet sig at være uhensigtsmæssigt i forhold til barnet, vil samværet blive afbrudt. Det kunne være at forældrene overser barnets behov og har en grænseoverskridende adfærd, at forældrene er påvirket eller at deres sindstilstand er for ustabil, eller hvis der på anden måde ikke kan drages omsorg og tryghed for barnet i situationen.

Vi er specialiseret i at arbejde med børn med almene og særlige behov ex. autisme, Aspergers syndrom, ADHD, ADD, OCD, angst og spiseforstyrrelser, samt med forældre, der har et misbrug eller er psykisk skrøbelige.

Samværet kan tilrettelægges i plejefamiliens/barnets hjem, i forældrenes hjem, i fængslet, i vores lokaler eller på et neutralt sted eksempelvis i Zoologisk have. Vi tilbyder at hente og bringe både børn og forældrene til og fra samvær. Vi planlægger også gerne samvær med bedsteforældre, og andre nære og betydningsfulde relationer fra barnets netværk.

Der vil være mulighed for en samtale med forældre og barn/ børn efter hvert samvær.

Ved overvåget samvær vil der efterfølgende blive udarbejdet en samværsbeskrivelse til sagsbehandleren. Der er ligeledes mulighed for at bestille samværsbeskrivelse efter støttet samvær.

Vi tilbyder støtte og overvåget samvær primært mandag til torsdag. Efter særlig aftale tilbydes samvær i aftentimer og weekend.

Se også knapper:

Knap1:

/Supervision-til-plejefamilier
Supervision til plejeforældre

Knap2:

/Tryghedscirklen
Tryghedscirklen (COS-P )